Salesforce implementatie

Salesforce is een cloud oplossing en biedt dus een relatief snelle implementatietijd. 

Alvorens we overgaan tot de daadwerkelijke implementatie hebben wij een verkennend gesprek om te kijken wat u precies wilt bereiken en wat uw verwachtingen en vereisten zijn. Nadien gaan we over naar een uitgebreide analyse samen met toekomstige super users. Aan de hand van deze informatie maken wij een voorstel op met bijhorende timeline en een aantal milestones en deliverables van het project.

Cloud Innovation biedt implementatie aan van:

Sales Cloud - Manage your leads, accounts, contacts and opportunities

 

Sales Cloud

#1 CRM OPLOSSING van de WERELD.

Sales Cloud is dé CRM en Sales module van Salesforce. Hier beheert u al uw Contacten, Accounts, Leads en Opportuniteiten, ongeacht waar u zich bevindt.

U kunt meer deals sluiten, productiviteit verhogen, meer leads genereren en slimmere beslissingen nemen dankzij nieuwe informatie uit uw rapporteringen en dashboards. 

 

Service Cloud - manage incoming cases and offer solutions

 

Service Cloud

ONDERSTEUNING EN HELP DESK OP MAAT

Deze klantendienstsoftware laat u toe om een snellere en slimmere klantenondersteuning te bieden. Assisteer uw klanten via verschillende kanalen en los open cases vliegensvlug op. 

 

Marketing Cloud - Mange your email, web and social campaigns

 

Marketing Cloud

DigitAal marketing platform

Het Marketing Cloud platform helpt u om uw klant langs een gepersonaliseerd marketingtraject te begeleiden. Met dit 1-1 traject komt u meer te weten over uw klanten en kunt de juiste content tot bij het juiste contact, op het juiste moment via verschillende kanalen brengen (email, web, sociaal netwerk)

 

PARDOT

B2B MARKETING AUTOMATION

Leads genereren en hen nadien op de juiste manier bewerken is niet eenvoudig. Pardot biedt een set van tools (emails, landing pages en formulieren) om uw leads te benaderen. Op basis van interactie met uw website of een ingevuld formulier krijgt uw lead punten toegekend. Wanneer een lead een bepaalde score behaald heeft en dus gekwalificeerd is kan deze doorgegeven worden aan de salesafdeling. Het doel van Pardot is om de samenwerking tussen Marketing en Sales te verhogen

 

Community Cloud - Host an online community for your partners, employees and/or customers

 

Community Cloud

VERBIND KLANTEN, PARTNERS EN WERKNEMERS

Een interactieve community voor uw partners en resellers waarbij ze feedback kunnen delen én hun enthousiasme over uw product en merk kunnen verkondigen.

 

Analytics Cloud - Discover the innovative platform that delivers business intelligence analytics for everybody in the enterprise

 

Analytics Cloud

BuSINESS ANALYSES VAN ALLE DATA, OP ELK TOESTEL

Maak rapporten en dashboards die u kunnen assisteren bij het maken van de juiste beslissingen. Krijg een situatieschets van uw bedrijf in realtime om dan onmiddellijk bij te sturen.