Cloud Innovation is uw go-to partner voor ­ Salesforce CRM Cloud applicaties.

Wij ondersteunen uw business met  
implementatie

Ontdek hoe wij kunnen helpen
Home

Diensten

Hoe kunnen wij u helpen

Implementatie

Voor de implementatie van start kan gaan dient er eerst een verkennend gesprek plaats te vinden. Zo kunnen we de wensen en verwachtingen van uw bedrijf in kaart brengen en oplossingen van het Salesforce platform voorstellen. Nadien gaan we over naar een uitgebreide analyse samen met de toekomstige Salesforce Super Users van uw bedrijf.
Lees meer

Maatontwikkeling

Onze gecertificeerde developers kennen het Salesforce Platform als hun broekzak en hebben de nodige vaardigheden om elk bedrijfsproces, zowel simpel als complex, om te zetten in een gebruiksvriendelijke module op het Salesforce Platform.
Lees meer

Consultancy & Opleiding

Heb je het gevoel dat je Salesforce niet ten volle aan het benutten bent? Wij analyseren graag uw gebruik en optimaliseren waar mogelijk.

Technologie

Het beste van Salesforce

Sales Cloud

Verkoop sneller én slimmer met 's werelds #1 CRM-oplossing.

Service Cloud

Help klanten overal met het serviceplatform dat het gesprek niet laat stilvallen.

Marketing Cloud

Ontdek het beste marketingplatform voor intelligente customer journeys.

Community Cloud

Wees succesvol met je eigen communities. Alles wat je nodig hebt binnen handbereik; informatie, apps, en experts.

Pardot

Zet koers naar succes met eenvoudige tools voor marketing automation en leadgeneratie.

Analytics Cloud

Laat een frisse wind door je bedrijf waaien met inzichten van Einstein Analytics die de groei en de productiviteit bevorderen.


Cloud Innovation bouwt op jarenlange ervaring in CRM en Cloud oplossingen. Als Gold Consulting Partner specialiseren wij in Salesforce en het Force.com platform.
Wij onderscheiden ons door:

Grondig begrijpen van uw business

De gecombineerde ervaring van onze gecertificeerde consultants in verschillende businessdomeinen geeft ons de mogelijkheid om elk project te starten en uit te voeren met zelfzekerheid. 

Uitgebreide technische kennis

Onze consultants en developers zijn allen Salesforce gecertificeerd en werken dag op dag met de nieuwste technologieën. Wij kiezen ervoor om enkel met Salesforce te werken, hierdoor garanderen wij onze klanten de beste ervaring.

100% klanttevredenheid

De stap naar een implementatie of ontwikkeling roept heel wat vraagtekens op. Vandaar dat wij ook ons uiterste best doen om onze klanten tijdens deze trajecten zo goed mogelijk te begeleiden zodat dit voor beide partijen efficiënt en vlot verloopt. 100% klanttevredenheid is onze topprioriteit!

Overweeg je om je data naar de cloud te verhuizen?

Als je het gebruik van CRM of maatontwikkeling overweegt, of je wil eerst wat meer informatie, aarzel dan niet om ons iets te laten weten. We beantwoorden graag uw vragen en helpen je met plezier op weg. Cloud Innovation is de meest vooraanstaande partner op in huis te halen.

Op zoek naar een job?

Wij zijn steeds op zoek naar jonge en dynamische consultants en developers met een interesse voor businessprocessen. 

 Salesforce - Meest innovatieve bedrijf ter wereld

Wil jij ook met het 'meest innovatieve bedrijf ter wereld' werken? Volgens Forbes Magazine, The World’s Most Innovative Companies, 2011, 2012, 2013 en 2014.

 Jong bedrijf met dynamische omgeving

Cloud Innovation is een jong bedrijf met een dynamische omgeving, gespecialiseerd in het implementeren van Salesforce en applicaties op maat ontwikkelen op het Force.com platform.

Interessante vacatures voor jou