Inderdaad, sinds 1 april bestaat Cloud Innovation maar liefst 5 jaar!

Volgens de Mayakalender was het einde van de wereld nabij in 2012. Dit hield ons echter niet tegen om toch het lot te tarten en een aanzoek te doen bij Salesforce om haar partner te worden!

Ongeveer 10 jaar geleden kwam ik zelf in aanraking met Salesforce. Ik was toen zelf een tevreden gebruiker van het platform en al snel merkte ik dat Salesforce veel meer te bieden had dan louter CRM functionaliteit. En toen gebeurde het: de vonk sloeg over, de chemie was er, the dots were connected, ik was gebeten door de Salesforce-microbe!

Ik wou andere bedrijven ook overtuigen van de kracht en de eindeloze mogelijkheden van dit cloud-platform : Ik besloot om Salesforce-partner te worden! Een Powerpoint in de aanslag en goed voorbereid trok ik met 2 kompanen naar Salesforce HQ in Dublin om ons partnership aan te vragen. Ons enthousiasme werkte aanstekelijk en we kregen groen licht om ons te mogen bewijzen. Na een jaartje waren we officieel Salesforce Partner!

Ondertussen is Salesforce een ware passie geworden! Van je hobby je werk kunnen maken, het is een privilege. Na meer dan 150 projecten bij 110 klanten, hecto-liters koffie, talloze productdemo’s en duizenden kilometers later zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in het Salesforce-landschap waar we met de volledige equipe met veel trots op terugkijken.

Salesforce helpt ons groeien als partner mede dankzij nieuwe producten die gelanceerd worden zoals Pardot Marketing Automation, Field Service Lightning en Einstein Artificiële Intelligentie. Dankzij deze uitbreidingen ontdekken we steeds nieuwe markten waar we onze expertise kunnen aanbieden.

Echter, de grootste reden van onze groei is ongetwijfeld te danken aan onze klanten! Het vertrouwen dat we bij hen gewonnen hebben bepaalt nog steeds voor een groot deel de toekomst van Cloud Innovation. 

Ik wil graag iedereen bedanken die mee vorm gegeven heeft aan ons succes : Bedankt klanten! Bedankt medewerkers! Bedankt Salesforce! Bedankt familie en vrienden! 

We gaan absoluut niet op onze lauweren rusten, de toekomst heeft nog heel wat in petto! Op naar de volgende 5 jaar!

Om het met een hit van Bachman Turner Overdrive te zeggen: You Ain't Seen Nothing Yet!